Att arbeta hemma skiljer sig på många sätt från att arbeta på kontoret. Även om dator och skärm finns på plats kan det fortfarande kännas som att arbetsplatsen inte är optimal. Belysningen och förvaringsutrymmen kanske finns och tillbehör som du behöver för arbetet kanske också är nära till hands. Men det kan ändå vara något som saknas.

Det ligger i detaljerna

En rolig sidolampa och ett finurligt sätt att ordna alla kablar kan avgöra hur nöjd du är med din arbetsplats. Dessutom kan en rolig och finurlig accessoar pigga upp dig när motivationen sjunker. En arbetsplats är så mycket mer än bara nödvändig utrustning. Idag vill allt fler ha en personlig arbetsplats med de små tillbehören som ger positiv energi och ett leende på läpparna. Dessutom är möjligheterna oändliga i och med att det är hemmakontoret vi pratar om. Där kan du ösa på med hur mycket roliga tillbehör som helst och ändå ha en bra arbetsplats. 

Hemmaarbete blir alltmer vanligt och därför blir det också mer viktigt att tänka på utformningen av hemmakontoret. Myndigheter och organisationer informerar om detta ständigt. Ju mer av arbetstiden som du förlägger hemma ju viktigare är det att få till en praktisk, men också rolig, arbetsplats.